BirdEye voor iPad vandaag gratis via AppEvent

De gratis app van AppEvent is BirdEye, een iPad-applicatie waarmee je foto's van je Twitter-berichtenstroom te zien krijgt. De app toont foto's van Twitpic, Mobypicture, Tweetphoto en yFrog.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

birdeyeWe kondigden een paar dagen geleden al aan dat AppEvent van start zou gaan, waarbij applicaties van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars in de spotlight staan. En we vertelden ook dat er dit jaar regelmatig iPad-applicaties aan bod zouden komen. De eerste is vandaag aan de beurt: BirdEye van ontwikkelaar Cirkelsoft is vandaag gratis te downloaden. Met BirdEye krijg je foto’s te zien, die recent zijn gepubliceerd op Twitter. Je ziet alleen foto’s van je eigen vrienden, zodat je onderuitgezakt op de bank wat kunt bladeren door de (visuele) belevenissen die je vrienden in de loop van de dag hebben meegemaakt. De applicatie toont foto’s die zijn gepubliceerd via de fotodiensten Twitpic, Mobypicture, Tweetphoto en yFrog.

Bij de meeste Twitter-apps op de ipad moet je bij het bekijken van foto’s steeds op linkjes klikken om losse foto’s te openen. Bij BirdEye gaat dat vanzelf.

Downloaden: BirdEye (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2012, 11:36
Categorie Uncategorized
Onderwerpen appevent, birdeye, gratis, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.