Bird Strike vandaag gratis via OpenFeint

Vandaag is Bird Strike gratis uit de App Store te downloaden: een grappig spelletje dat vergeleken kan worden met Doodle Jump en Hippo High Dive. Doel van het spel is een vogeltje zo ver mogelijk de lucht in te lanceren.

Bird StrikeOpenFeint’s Free Game Of The Day is vandaag Bird Strike, een grappig spelletje van PikPok, dat vergeleken kan worden met Doodle Jump en Hippo High Dive. Je lanceert een vogeltje (genaamd Gerald) de lucht in en laat hem onderweg vogelzaadjes oppikken. Ballonnen, andere vogels en stalen balken moeten worden ontweken, omdat je dan weer naar beneden valt. Bird Strike kan op twee verschillende manieren gespeeld worden: World Tour en Endless Mode.

Bij de World Tour-modus heb je een einddoel, namelijk een UFO die bovenaan op het vogeltje wacht en hem elektrocuteert. Geen probleem, want nu val je als een destructieve vuurbal weer helemaal terug naar beneden en kun je extra punten halen door onderweg dingen kapot te maken.

In de Endless Mode, sinds vorige maand aan het spel toegevoegd, is je doel om Gerald zo hoog mogelijk te laten komen voordat hij weer omlaag valt. Nieuwe snelheid krijg je door vuurpijlen op te pikken.

De Free Game Of The Day-actie geeft elke dag een ander spelletje weg dat gebruik maakt van het gamesnetwerk van OpenFeint. Vanaf morgen kost Bird Strike weer €0,79.

Downloaden: Bird Strike (vandaag gratis, later weer €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2010, 16:09
Categorie Games
Onderwerpen doodle jump, openfeint, vogels

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.