iRollerbank waarschuwt voor politiecontrole voor bromfietsen

iRollerbank is een app die je waarschuwt als er een politiecontrole voor bromfietsen in de buurt staat. De applicatie is een initiatief van Rollerbank.nl en houdt je op de hoogte van de laatste controles in jouw regio. De applicatie kost 4,99 euro in de App Store.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iRollerbankNaast een iPhone-app die ons waarschuwt voor snelheidscontroles op de Nederlandse snelwegen, is er nu ook een app die je waarschuwt als er een politiecontrole voor bromfietsen in de buurt staat. De applicatie, met de toepasselijke naam iRollerbank, is een initiatief van Rollerbank.nl en houdt je op de hoogte van de laatste rollerbanken en papier- en helmcontroles in jouw regio. De applicatie waarschuwt door middel van push notificaties voor politiecontroles.

Het is mogelijk om zelf een of meerdere gemeentes in te stellen. Controles kunnen zowel op een kaart als in een lijst worden weergegeven. Als je zelf in de val bent gelokt, kun je andere bromfietsers behoeden voor een boete middels een ingebouwde meldknop. De applicatie is geschikt voor de iPhone, iPod touch en de iPad.

Downloaden: iRollerbank (4,99 euro)

iRollerbank screenshots

Tipgever: Patrick

Reacties: 45 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.