Doodle Jump meer dan drie miljoen keer verkocht

Doodle Jump is het afgelopen jaar meer dan 3 miljoen keer gekocht. Dat heeft ontwikkelaar Lima Sky meer dan 2 miljoen dollar opgeleverd, een mooie omzet als je bedenkt dat ze maar met twee ontwikkelaars zijn.

doodle jumpJe maakt een grappig spelletje, zet deze in de App Store en voor je het weet ben je ruim 2 miljoen dollar rijker. De ontwikkelaar van Doodle Jump (Lima Sky) heeft bekendgemaakt dat ze in minder dan een jaar tijd 3 miljoen stuks van de game Doodle Jump hebben verkocht. Na aftrek van Apple’s 30% blijft er dan nog zo’n 2,1 miljoen dollar aan inkomsten over. De game staat al lange tijd hoog in de verkooplijsten in alle grote App Store-landen. In 2010 werden er alleen al 1,6 miljoen verkocht, terwijl we nog maar aan het begin van het jaar zitten. Lima Sky is een bedrijf van twee personen. Naast Doodle Jump brengen ze nog een flinke reeks kleine games en applicaties in de App Store die meestal €0,79 kosten, zoals ChocoMatch en Cookie Catch.

Het geheim van het succes is misschien, dat de ontwikkelaars heel veel updates uitbrengen, zoals een versie met een kerstmuts rond de kerstdagen. Ook bij nieuwe games proberen ze het tempo erin te houden.

Downloaden: Doodle Jump (€0,79)

doodle jump

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2010, 20:17
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.