DVHN Sport: sportkatern Dagblad van het Noorden voor halve prijs

DVHN Sport biedt alleen het sportkatern van Dagblad van het Noorden voor de halve prijs van de volledige iPad-krant.

DVHN SportMet de nieuwe iOS-app DVHN Sport wil het Dagblad van het Noorden zijn regionale sportnieuws op een nieuwe manier aanbieden. De app biedt toegang tot het sportkatern van de krant, dat je voor 89 eurocent per los nummer kunt kopen. Bestaande abonnees kunnen inloggen met hun postcode, huisnummer en persoonlijke code om gratis toegang te krijgen tot alle krantendownloads. Daarnaast biedt DVHN Sport toegang tot een online feed gevuld met sportnieuws, die rechtstreeks afkomstig van de krantenwebsite lijkt te zijn.

Voor 89 eurocent per sportkrant is DVHN Sport de helft goedkoper dan de volledige krant op je iPad: deze wordt via weer een andere app verkocht voor €1,79 per nummer. Het lijkt er echter niet op dat je al het regionale sportnieuws voor je aankoop van 89 eurocent krijgt: voordat je de krant koopt geef je een regio aan, waarna je de krant met verslagen uit jouw buurt krijgt voorgeschoteld.

Op het moment kun je alleen losse kranten kopen. Abonnees van de papieren krant kunnen inloggen om dit gratis te doen, maar in de app zit geen optie om een digitaal abonnement af te sluiten.

Downloaden: DVHN Sport (gratis, losse kranten voor €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2013, 11:30
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws, Sport
Onderwerpen 3d, chillingo, dvhn, puzzel, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.