MiniGore Episode 3 krijgt nieuw karakter, maar nog geen multiplayer

Minigore krijgt in Episode 3 een nieuw karakter en een nieuw wapen erbij. In Episode 4 komen er nog eens vier karakters bij en wordt het ook mogelijk om multiplayer te spelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

minigore slangMiniGore van Chillingo is een game die net als PocketGod in meerdere episodes beschikbaar komt. De episodes volgen elkaar niet zo snel op: sinds de lancering in juli 2009 zijn nog maar twee episodes van Minigore verschenen. Qua speelwijze is Minigore niet te vergelijken met PocketGod: het gaat hier om een 3D survival-shooter, waarbij je als John Gore (een hoekig poppetje) vecht tegen de Furries.


De Furries zijn zwarte, harige wezens met scherpe tanden. In Episode 2 kreeg John een Rambo-haarband waarmee hij de bijtertjes beter kon weerstaan en er kwam een Insane Mode bij, die John bovennatuurlijke krachten gaf. Over Episode 3 is nu bekendgemaakt, dat er een nieuw wezen bijkomt: een slangachtig beest, dat verschijnt wanneer je teveel lawaai maakt. Het beest eet voornamelijk planten maar kan ook kwaadaardig worden. Nieuw in Episode 3 is ook, dat je naast de drie reeds beschikbare wapens (machinegeweer, dubbelloops jachtgeweer en boobytraps) de beschikking krijgt over granaten.

minigore art episode 4Voor komende episodes zijn nog meer nieuwe karakters gepland, zoals Lizzy the Lizard uit de game Sway (€3,99) van Illusion Labs, Enviro-Bear en Evan Hsu (de winnaar van de sloganwedstrijd). Op de afbeelding hiernaast zie je Lizzy en Enviro-Bear, samen met John Gore. Voor lokale multiplayer via Bluetooth en Wi-Fi zul je echter op Episode 4 moeten wachten.

minigore

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:08
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.