Benzine-Jip geüpdatet: sneller laagste brandstofprijs zien

Benzine-Jip is vernieuwd en laat voortaan op de kaart van Nederland zien in welk gebied je het goedkoopst kan tanken. Ook zie je het nationaal prijspeil en hoeveel tankstations daar boven of onder zitten.

Benzine-Jip geüpdatet met nationaal prijspeilDe app Benzine-Jip is vandaag geüpdatet naar versie 1.2 die een aantal aardige verbeteringen introduceert. De applicatie waarmee je de prijzen voor je autobrandstof kan vergelijken, heeft een handige truc ingevoerd. Je kan nu de kaart in- of uitzoomen tot een eigen gewenst niveau, waarna je op dat niveau ziet hoeveel je kan besparen op een volle tank en hoeveel euro je teveel kan uitgeven. De afwijkingen zijn gebaseerd op het nationaal prijspeil dat je in het startscherm ziet.

Benzine-Jip voordeel op kaartAls je op stadsniveau inzoomt in Benzine-Jip gelden de duurste en goedkoopste indicatie niet meer. Dan kom je terug op het vertrouwde beeld van de app, waarbij je met groene, gele, oranje en rode pijltjes ziet waar je goedkoop of duur tankt. Met een druk erop krijg je nog altijd die waarde in prijs uitgedrukt. In het startscherm zie je behalve het prijspeil, ook hoeveel tankstations gisteren hun prijzen hebben aangepast – en wat het landelijke maximale voordeel en nadeel is ten opzichte van het nationaal prijspeil. Vanaf de nieuwste versie kan je ook altijd naar het startscherm terug met de home-knop linksboven.

De laatste aanpassing van Benzine-Jip is dat de applicatie nu multitasking ondersteunt. Als je hem afsluit om een andere app te gebruiken en daarna weer opent, staat de app nog steeds open op de plek waar je hem verliet.

Benzine-Jip heeft bij zijn introductie even de lijst met meest gedownloadde gratis iPhone-apps van Nederland aangevoerd. Het heeft inmiddels te kampen met zware concurrentie, van onder andere DirectLease TankService en ANWB Onderweg.

Downloaden: Benzine-Jip (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2012, 11:25
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen diesel, tanken, vergelijking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.