Bejeweled 2 + Blitz opgesplitst in betaald en freemium spel

Electronic Arts vervangt vandaag Bejeweled 2 + Blitz voor twee verschillende games. Één hiervan zal als betaald spel in de App Store te vinden, terwijl de tweede gratis de Blitz-modus aanbiedt.

BejeweledHet bekende iPhone-spel Bejeweled is uit de App Store gehaald en vervangen door twee nieuwe Bejeweled-games. Een betaalde versie van Bejeweled biedt ongeveer hetzelfde als de vorige versie van het spel, terwijl een gratis app je de freemium-spelmodus Blitz laat spelen. Gezien er sprake is van een nieuwe app, moet je de betaalde game opnieuw kopen om hem te spelen en van toekomstige updates gebruik te mogen maken.

De nieuwe, betaalde versie van Bejeweled kost net als het oude Bejeweled 2 + Blitz 79 cent, maar mist de Blitz-spelmodus. Helemaal zonder nieuwe functies is de app echter niet: zo ondersteunt hij nu het retinascherm van de iPhone en iPhone 4S, is er een tutorial voor nieuwe spelers en heeft de interface een lik verf gekregen.

De gratis versie van Bejeweled Blitz maakt gebuik van een freemium-verdienmodel en laat je strijden tegen vrienden om een hoge score. De Facebook-versie van Bejeweled Blitz maakt gebruik van ditzelfde systeem.

Downloaden: Bejeweled (€0,79)
Downloaden: Bejeweled Blitz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 9:39
Categorie Games
Onderwerpen bejeweled, electronic arts, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.