BBC iPlayer nu ook voor de iPhone verschenen

De BBC heeft vandaag een update voor de iPad-app BBC iPlayer uitgebracht, waardoor hij ook op de iPhone te gebruiken is. De app stelt gebruikers in staat om programma's van de BBC op de iPhone te bekijken.

BBC iPlayerDe BBC heeft vandaag een update voor de iPad-app BBC iPlayer uitgebracht, die ervoor zorgt dat de app ook op de iPhone te gebruiken is. Met de app is het mogelijk om diverse Britse televisieprogramma’s te bekijken, waaronder Doctor Who, Top Gear en EastEnders. Om toegang tot het volledige aanbod te krijgen moet je wel 7 euro per maand betalen.

BBC iPlayerBBC iPlayer is de Britse variant op Uitzending Gemist. Eerder uitgezonden programma’s van BBC-zenders zijn via de videodienst te bekijken, voor kijkers die de televisie-uitzending gemist hebben. Eerder dit jaar werd de videodienst ook beschikbaar gesteld voor kijkers buiten Engeland, maar wel tegen betaling.

De iPhone-app geeft je toegang tot een breed scala aan programma’s uitgezonden door de BBC. Je kunt een aflevering ook downloaden, zodat je hem makkelijk bekijkt wanneer je niet in de buurt van een Wi-Fi-netwerk bent. De app biedt gratis toegang tot een klein aantal programma’s, maar vereist zoals gezegd een abonnement van 7 euro per maand om alles te mogen bekijken.

Downloaden: BBC iPlayer (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 10:37
Categorie Amusement
Onderwerp bbc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.