Band of the Day laat je gratis muziek ontdekken na update

Band of the Day is nu gratis te gebruiken op de iPhone. De app stelt je elke dag voor aan een onbekende band, artiest of act en laat je verschillende nummers van die artiest horen.

Band of the Day iPhone iPod touchBand of the Day, een iPhone-app waarmee je elke dag wordt voorgesteld aan een nieuwe muziekartiest, is na een nieuwe update voor iedereen gratis te gebruiken. Hiervoor moest je na de introductietijd van een week 79 eurocent per maand betalen voor de dienst. De applicatie laat je kennis maken met relatief onbekende bands en artiesten, maar gooit je niet dood met een overdonderende hoeveelheid. Elke dag is er een nieuwe band waarvan je 3 tot 5 nummers volledig en gratis kan beluisteren. Oudere bands kun je ook blijven beluisteren.

Na de update is de applicatie geoptimaliseerd voor iOS 5, zijn er bugfixes voor de muziekspeler van de app en zie je op het lockscreen de foto van de artiest die je draait in Band of the Day. Wel duurt het inladen van een artiest in het hoofdmenu wat langer, lijkt het.

Als betaalde dienst viel Band of the Day al erg in de smaak, toen we de app bij zijn verschijning een maand geleden testten.

Downloaden: Band of the Day (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2011, 15:05
Categorie Muziek
Onderwerpen band of the day, gratis, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.