AutoStitch 4.0 voegt verbeterde camera, nieuwe interface en meer toe

AutoStitch is een app die het makkelijk maakt om een panorama in elkaar te plekken. Versie 4.0 voegt onder andere een betere camera en een vernieuwde interface toe.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Met inmiddels vier versies en twee jaar in de App Store, is AutoStitch een veteraan onder de iPhone foto-apps. Met deze app maak je een panorama, zonder dat er veel tijd in de nabewerking gaat zitten. Versie 4.0 voegt onder andere een camera met meer mogelijkheden toe. Ook zorgt een verbeterde interface ervoor dat het makkelijk is om foto’s vanuit een andere camera te importeren en tot panorama te combineren.

Wanneer je foto’s met AutoStitch maakt ziet de app waar het ene beeld begint en de ander eindigt. Hierdoor plakt hij een panorama voor je in elkaar zonder dat je met de hand al teveel hoeft aan te passen. De app doet erg denken aan Photosynth, die de bewegingssensoren van de iPhone gebruikt om iets soortgelijks te produceren.

De nieuwe in-app camera maakt het mogelijk om scherp te stellen door op je scherm te tappen, zoals ook in Apple’s eigen camera-app kan. Wil je deze camera liever niet gebruiken, dan is het ook mogelijk om eerder geschoten beelden te importeren. Een nieuwe interface maakt het makkelijker om uit deze foto’s een selectie te maken om aan elkaar te plakken.

Heb je eenmaal een panorama gemaakt, dan hangt AutoStitch er nu ook een geolocatie aan vast. Dit maakt het mogelijk om vanuit je camerarol te zien waar de panorama is geschoten. Laat je AutoStitch je foto op de achtergrond in elkaar knippen, dan krijg je nu een notificatie wanneer de app klaar is.

Downloaden: AutoStitch (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2012, 12:44
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotografie, panorama

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.