Anatomy Explorer: ontdek het menselijk lichaam op je iPad

Anatomy Explorer is een nieuwe iPad-app, waarmee je het menselijk lichaam kunt ontdekken. De app toont het skelet, het hart- en vaatstelsel en de interne organen, in een normale weergave en een röntgenfoto. Je kunt op organen tappen om meer informatie te zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

anatomy explorerAnatomy Explorer is een nieuwe iPad-app, waarmee je het menselijk lichaam kunt leren kennen. Je kunt door een soort röntgenvenster kijken om de interne organen, het skelet en andere onderdelen van het lichaam te zien. Op allerlei delen staat een icoontje, waar je op kunt tappen om meer informatie te zien. De app stuurt je daarbij door naar de bijbehorende Wikipedia-pagina. Je kunt tappen en zoomen om meer details te zien. Daarbij kun je ook wisselen tussen normale weergave en X-Ray (röntgen).

Verder is het mogelijk om te kiezen voor weergave van het skelet, de interne organen en het hart- en vaatstelsel. Via het menu spring je naar steeds een ander deel van het menselijk lichaam. Anatomy is een universele app, die ook op de iPhone te gebruiken is.

Downloaden: Anatomy Explorer (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 11:34
Categorie Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.