Auto Trader krijgt vernieuwde iPhone-app

Sanoma kondigt op Mobile Convention Amsterdam een vernieuwde app voor AutoTrader aan. Deze autozoekmachine is een van de grootste op internet. Met de vernieuwde app kun je nu favoriete auto's vastleggen en een route plannen.

auto traderSanoma kondigt vandaag op Mobile Convention Amsterdam een vernieuwde app voor Auto Trader aan. De app biedt nu de mogelijkheid om favoriete auto’s te delen met vrienden. Ook is er een opslagfunctie voor favoriete auto’s toegevoegd. De eerder gelanceerde app van Auto Trader bestaat al sinds januari 2010 en is meer dan 160.000 keer gedownload. Deze oude app (1.0.1) is nog steeds in de App Store verkrijgbaar, maar daarnaast is er de nieuwe app AutoTrader 2.0 met een nieuw icoontje en een ander uiterlijk.

Auto Trader is de grootste autozoekmachine op mobiel. De app is geschikt voor iPhone en iPad, maar het is geen universele app (dus eigenlijk niet speciaal geoptimaliseerd voor de iPad). De nieuwe app stippelt de snelste route uit langs de auto’s die je wilt bezichtigen. Vanuit de app leg je contact met de dealer via telefoon, social media of e-mail. De nieuwe app is gemaakt op basis van ervaringen met de eerdere versie.

Naast deze vernieuwde Auto Trader-app kondigde Sanoma ook een app aan voor Android: AutoWeek. Deze app bestaat al op iPhone en iPad en is al 127.500 keer gedownload. De app telt bijna 275.000 bezoeken per maand en is dus aardig populair. De nieuwe Android-app bevat actueel autonieuws, reviews, tests en video’s, maar ook de Carbase van AutoWeek met specificaties en foto’s van meer dan 50.000 automodellen sinds 1980.

Downloaden: AutoTrader 2.0 (gratis)
Ook genoemd: AutoWeek (gratis)

autotrader sanoma

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2011, 12:17
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen sanoma, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.