Atari en Zynga brengen Super Bunny Breakout voor iPhone uit

Atari en Zynga hebben Super Bunny Breakout uitgebracht, een breakout-game met een konijn, waarbij je dieren moet bevrijden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

super bunny breakout iphone 2Atari is niet meer de topspeler die het ooit was en ook bij Zynga lijken er wat barstjes in het succesverhaal te komen. Wat doe je in zo’n geval? Je grijpt terug op het verleden en haalt een spelletje uit de kast dat garant staat voor succes: Breakout! Dat vindt iedereen leuk! Het vannacht verschenen spelletje Super Bunny Breakout is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Atari en Zynga en dat is te merken: Atari tekende voor het spelidee en Zynga gaf er een moderne draai aan door er flink wat in-app aankopen in te stoppen.

In een persbericht kondigden Atari en Zynga de nieuwe universele game aan, die per direct verkrijgbaar is voor iPhone, iPad en iPod touch. In de game bestuur je Rodney, een avontuurlijk konijn dat graag wraak neemt. De vriendjes van Rodney zitten gevangen in een laboratorium en het is jouw taak om ze te bevrijden. Maar het konijn heeft een probleem: hij verliest steeds energie en jij moet proberen dat aan te vullen, terwijl het konijn ondertussen allerlei bouwwerken en objecten vernielt. Er zijn vijf speelbare karakters, elk met andere eigenschappen zoals Time Warp en Anti Gravity.

super bunny breakout iphoneOnderweg verzamel je virtuele muntjes, die je natuurlijk ook kunt aanschaffen via een in-app aankoop. Die muntjes zorgen voor energieherstel en voedsel, maar je kunt er ook power-ups en cosmetische spullen voor kopen. Super Bunny Breakout bevat ruim 40 levels, maar de kern van het spel is nog steeds Breakout: door een balletje te laten stuiteren breek je delen van het speelveld weg. De game toont scorelijsten en achievements via Game Center.

Zelf hebben Atari en Zynga weinig bemoeienis gehad met de game. Het is ontwikkeld door Curious Brain, een gamestudio in Brooklyn die eerder games voor Power Rangers, Angelina Ballerina en Paul Frank maakte.

Downloaden: Super Bunny Breakout (€0,79, universele game)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2012, 12:18
Categorie Games
Onderwerpen breakout, zynga

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.