Asphalt 7: Heat is Apple’s gratis App van de Week

Asphalt 7: Heat is Apple's gratis App van de Week. De game van Gameloft is een week lang gratis te downloaden. Normaal 89 cent.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

asphalt 7De game Asphalt 7: Heat kwam eerder deze week al even langs in iCulture Deals. Apple heeft ‘m uitgeroepen tot App van de Week en dat betekent dat je Asphalt 7 een week lang (t/m donderdag) gratis kunt downloaden. Je gaat rijden in een Mazda Furai of een sportieve Jaguar XKR S-cabrio. Als je genoeg punten verdient mag je ook in de nieuwe Alpine A110-50 gaan rijden, een moderne variant op een klassieke sportwagen uit de jaren zestig.

Asphalt 7: Heat kreeg afgelopen week nog een update met twee nieuwe auto’s. In totaal zijn nu meer dan 60 auto’s, 150 races en 15 toernooien aanwezig in de game. Normaal betaal je er €0,89 voor. Ook geen overdreven hoge prijs voor een game met zoveel content, maar gratis is natuurlijk nog beter. Asphalt 7: Heat is speelbaar op de iPhone, iPod touch en iPad, ook met meerdere mensen dankzij de multiplayerfunctie. Je kunt met maximaal 6 spelers racen via een lokaal netwerk of Wi-Fi. Binnenkort komen er nog meer auto’s bij in een update, die al bijna in de startblokken staat.

Downloaden: Asphalt 7: Heat (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, asphalt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.