Domino Solitaire HD voor iPad voortaan gratis

Domino Solitaire HD is voortaan gratis te downloaden. De dominogame waarbij je moet achterhalen waar 28 dominostenen zijn verborgen, bevat twee spelvarianten.

domino-solitaire-hd-ipadDomino Solitaire HD is een puzzelgame waarbij je moet achterhalen waar de 28 verborgen dominostenen zijn verstopt. Er zitten 50 levels in en de game heeft bovendien twee spelvarianten: Domino Solitaire en Buccaneer Dominoes. Misschien niet een game waar je snel geld voor zou uitgeven, maar ook daar is een oplossing voor gevonden: de ontwikkelaar heeft besloten om Domino Solitaire HD gratis te maken.

Dat betekent overigens wel dat je voortaan met reclame om de oren wordt geslagen. Al bij het opstarten van de game kregen we een Clash of Clans-reclame te zien. De rest van de tijd is er een iets bescheidener reclamebalkje linksboven in beeld te zien. Domino Solitaire HD is bescheiden qua eisen: minimaal iOS 3.2 is nodig, dus ook met een eerste generatie iPad kun je deze game prima spelen. Er gelden geen tijdslimieten, zodat je relaxed kunt spelen. En mocht je de speelstenen niet mooi of onduidelijk vinden, dan kies je gewoon een andere dominoset.

Downloaden: Domino Solitaire HD (gratis, iPad, iOS 3.2+)

buccaneer domino solitaire

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2013, 18:52
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.