Artikelen later lezen in Pulse iPhone-app

Pulse News heeft een update gekregen en kan voortaan artikelen opslaan om later te lezen. De nieuwe dienst Pulse.me heeft ook een koppeling met Instapaper, Read It Later en Evernote.

pulse news iphonePulse News is een nieuwslezer voor het iOS-platform. Je kunt hiermee een mix van nieuwsbronnen samenvoegen tot een persoonlijk magazine. Dat werkt vooral goed op tablets, maar ook op een gewone smartphone is de app prettig in gebruik. In de nieuwste update is een handige functie toegevoegd, die ervoor zorgt dat je niet alles meteen hoeft te lezen. In de app is het extra kanaal Pulse.me verschenen, dat bijhoudt welke artikelen je later wilt lezen. Daarmee wordt Pulse een concurrent voor bestaande diensten zoals Instapaper.


Maar het handige is dat Pulse.me juist ook een koppeling heeft met die later-lezen-diensten zoals Instapaper, Read It Later en Evernote. Tijdens het lezen markeer je gemakkelijk artikelen die je later nog eens wilt doorlezen. Je kunt ze daarna in je leeslijst op de iPhone of op de Pulse-website terugvinden.

Voor het aanmaken van een account voor Pulse.me heb je een bestaand Facebook-account nodig of je kunt via Pulse.me een account aanmaken. Het handige daarbij is dat de lijst gekoppeld is aan je account, dus als je op een ander apparaat inlogt (bijvoorbeeld in Pulse News for iPad) kun je daar ook de artikelen aantreffen.

Downloaden: Pulse News voor iPhone (gratis)

Toegevoegd: Een Facebook-account is niet verplicht – een account aanmaken via Pulse.me werkt ook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.