Alpe d’HuZes 2.0 bevat talloze verbeteringen

Alpe d'HuZes heeft de iPhone-app een update gekregen. Voortaan heeft de app een betere indeling en werken meer functies naar behoren. Met Alpe d'HuZes probeert men geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

alpe dhuzesEen paar dagen geleden kwam de iPhone-app van Alpe d’HuZes uit, het wielerevenement waarbij mensen proberen om zesmaal de Alpe d’Huez te beklimmen. Ze zamelen daarmee geld in voor KWF Kankerbestrijding. Aanvankelijk was de app nog niet helemaal af, maar een update die nu in de App Store te vinden is, voegt een aantal nog ontbrekende functies toe. Zo heeft de app een aangepast design gekregen, met een verbeterde interface en een betere zoekfunctie in de deelnemerslijst. De fotostream is ook aangepakt en de nieuwsfeed zou nu zonder problemen moeten werken.

Wil je het evenement volgen, dan kun je vanaf 8 juni de live-tijden bijhouden. De ontwikkelaars hebben de bladerfunctie en de kalender verbeterd en gezorgd dat alle belangrijke telefoonnummers nu in de app te vinden zijn. Tenslotte is de app sneller en betrouwbaarder geworden. Wie de app nog niet heeft geïnstalleerd, moet dat zeker even doen, want deze actie is het waard om te steunen. Alle giften gaan voor 100% naar het onderzoeksfonds. Op 9 juni gaan de deelnemers de berg op.

Downloaden: Alpe d’HuZes (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2011, 22:20
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen frankrijk, goede doelen, kanker, wielrennen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.