iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Appletips brengt eigen iPhone-app uit

De Nederlandse website Appletips.nl heeft een eigen iPhone-app uitgebracht, waarmee je de laatste 10 artikelen van de website kunt lezen. Ook kun je artikelen als favoriet markeren en delen.

appletips logoDe Nederlandse website Appletips.nl heeft een eigen app uitgebracht. Net als de website bevat de app tips, trucs en hints om meer uit je Mac te halen. Erg veel content is er overigens niet in te vinden, want de app toont alleen de 10 laatst geplaatste artikelen van de website. Wel kun je artikelen markeren en delen met anderen via Facebook, Twitter en e-mail. Er is ook een optie om reacties te lezen, maar het is niet mogelijk om zelf te reageren. Al met al een eenvoudig uitgevoerde app dus, voor mensen die liever niet de mobiele website raadplegen.

Qua bediening kun je swipen door de balk bovenin het scherm en daarna tweemaal tappen om een artikel te lezen. De app is ontwikkeld door Rens Verhoeven. De app kampt met hetzelfde probleem als onze eigen iPhoneclub-app: omdat de merknaam Apple niet genoemd mag worden heet de app kortweg AT.

Downloaden: AT

appletips iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2011, 7:42
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen apple, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.