Fitnessgame Zombies, Run! 5K Training laat je alle missies spelen

Het iPhone-hardloopspel Zombies, Run! 5K Training is voorzien van een update, waardoor je vanaf het begin alle missies al kunt doen.

nobrdr Zombies, Run 5K trainingHet interactieve iPhone-hardloopspel Zombies, Run! 5K Training heeft voor het eerst een grondige update gekregen. De nieuwe versie corrigeert vooral een paar bugs en niet kloppende beschrijvingen in het spel, maar zorgt er daarnaast voor dat alle missies vanaf het begin al toegankelijk zijn. Dit maakt het makkelijker voor ervaren hardlopers om op een later punt in de game in te haken. Spelers die al eerder aan de game waren begonnen en hem op een bepaald punt hebben verwijderd, kunnen hierdoor ook het spel ook weer op hun vorige punt oppikken.

5K Training is een spin-off van het iPhone-spel Zombies, Run, waarin je gebruikelijke hardlooprondjes veranderen in een interactief verhaal. Je krijgt via de oordopjes van je iPhone berichten van een fictief persoon in een met zombies gevulde wereld, die je vertelt wanneer de zombies jou op de hielen zitten. In zo’n geval moet je heel hard rennen om aan ze te ontkomen. Tijdens je rentocht pik je kistjes met voorwerpen op, waarmee je jouw basis in het spel kunt upgraden. De spin-off combineert het origineel met het 5K-trainingsprogramma, waarmee je over een periode van een paar weken traint om 5 kilometer te rennen.

Downloaden: Zombies, Run! 5K Training (€1,79, iPhone, iOS 5.0+)
Ook verkrijgbaar: Zombies, Run! (€3,59, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2013, 15:24
Categorieën Games, Gezondheid en fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.