Apple bevestigt keynote voor WWDC op 11 juni, brengt iPhone-app uit

Apple heeft een iPhone-app uitgebracht waarin je het schema van WWDC 2012 kunt bekijken. Uit dit schema blijkt dat de keynote op WWDC zal plaatsvinden op 11 juni 2012, om 19:00 Nederlandse tijd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WWDC 2012 appApple heeft ter voorbereiding van de ontwikkelaarsconferentie WWDC 2012 van 11 tot en met 15 juni een iPhone-app uitgebracht. In deze app vind je het schema van de conferentie, zodat je alvast kunt plannen welke sessies en labs je wil bijwonen. Daarnaast toont de app het laatste nieuws van de conferentievloer. Het schema binnen de app bevestigt ook dat de keynote op 11 juni om 19:00 (Nederlandse tijd) wordt gehouden.

Apple liet eerder al weten dat WWDC 2012 van 11 tot en met 15 juni plaatsvindt. Het schema binnen de app wijst er op dat de keynote op 11 juni gehouden wordt. Hoewel het tot vandaag niet duidelijk was dat de keynote op de eerste dag gehouden zal worden, was dit wel waarschijnlijk. Keynotes van Apple waren in het verleden ook vaak om 10:00 uur lokale tijd (PST, 19:00 uur Nederlandse tijd)

Door sessies op WWDC 2012 aan je favorieten toe te voegen, kun je ze later makkelijk terugvinden in een lijst. De app heeft ook een kaart, zodat je makkelijk kunt zien waar je precies moet zijn.

De iPhone-app is alleen te gebruiken door ontwikkelaars met een ticket voor WWDC. Je moet voordat je hem gebruikt inloggen met het Apple ID waarmee je een ticket hebt gekocht.

WWDC 2012 is een conferentie gericht op ontwikkelaars. Bezoekers kunnen samen workshops volgen of lezingen bijwonen over het maken van apps voor de iPhone, iPod touch, iPad en Mac. Aan het begin van de conferentie wordt er ook altijd een keynote gehouden, waarbij vaak nieuwe producten worden aangekondigd. Wat er dit jaar aan bod komt is nog niet bekend.

Downloaden: WWDC 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2012, 17:37
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen keynote, wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.