Twitterrific-update voegt speciaal Twitter-toetsenbord toe

Twitterrific heeft een update gekregen, die een nieuw toetsenbord speciaal voor Twitter introduceert. Hierin staan de @- en #-knoppen op een centrale plek. Ook het toevoegen van gemaakte foto's is makkelijker gemaakt.

Twitterrific iPhone toetsenbordDe bekende Twitter-applicatie Twitterrific heeft een update gekregen die een aantal nieuwe functies introduceert. De interessantste toevoeging lijkt een nieuw toetsenbord, dat speciaal op Twitter is toegespitst. Hierdoor is het makkelijker om een apenstaart en een hashtag te gebruiken tijdens het schrijven van een tweet. Naast een aantal toevoegingen vind je in de update ook veel verbeteringen en bugfixes.

Ontwikkelaars kunnen dankzij iOS 5 nu alternatieve toetsenborden te gebruiken in een app. Twitterrific’s nieuwe toetsenbord plaatst de @- en #-knoppen rechtsonder in de app, naast de spatiebalk. Normaal gesproken staat hier de return-knop, waarmee je naar een nieuwe regel kunt springen. Beide symbolen zijn met het standaardtoetsenbord lastiger te bereiken: om een apenstaart in je tweet te zetten moet je op ‘123’ drukken en daar de knop gebruiken. Wil je een hashtag, dan moet je ook nog op ‘#+=’ tappen. Je hebt wel iOS 5 nodig om van het nieuwe toetsenbord gebruik te maken.

Het toevoegen van een foto in Twitterrific is na de update ook een stuk makkelijker: tijdens het toevoegen is er nu een optie om de laatst gemaakte foto uit je camerarol toe te voegen. Een kleine toevoeging, maar wel eentje die ervoor zorgt dat je slechts twee keer op het scherm hoeft te tappen om je foto te gebruiken.

Voor een volledig overzicht van alle toevoegingen, verbeteringen en bugfixes kun je de App Store raadplegen.

Downloaden: Twitterrific (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 13:43
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen ios 5, toetsenbord, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.