TomTom navigatie-apps geven ook jaar lang gratis flitsers

TomTom geeft een jaar lang gratis abonnement op meldingen van flitsers in TomTom Benelux, Europa en West-Europa voor de iPhone.

TomTom apps voor iPhone vernieuwd en verbeterdBehalve in de gisteren besproken aparte TomTom Flitsers-app, kan je ook een jaar lang gratis flitsmeldingen ontvangen in de normale navigatie-apps van TomTom. TomTom Benelux, TomTom West-Europa en TomTom Europa geven allemaal een jaar lang meldingen bij flitspalen, mobiele flitsers en controles. Dat kan door in de applicatie in te loggen met je TomTom-account of een nieuw TomTom-account aan te maken.

TomTom West-Europa kaartAls de actie voor een jaar lang gratis flitsmeldingen niet lukt vanuit de hoofdapp, is er ook een andere workaround, vonden onze lezers gisteravond uit. Daarbij maak je een nieuw account aan in de gratis app TomTom Flitsers en activeer je daarin het abonnement. Daarna open je de navigatie-app en druk je op Herstel Aankopen om het flitsers-abonnement aldaar te activeren.

Het gratis abonnement is nogal een besparing. Zowel in TomTom Flitsers als in de navigatie-apps betaalde je voorheen 18,99 euro voor een jaar lang meldingen bij flitsers. Je kon de dienst ook voor 1,79 euro per maand afrekenen. Als je al een Flitsers-abonnement had, wordt die een jaar kostenloos verlengd.

TomTom beweert met haar flitsdienst 95 procent van alle flitsers in Nederland geïndexeerd te hebben. TomTom Flitsers werd gisteren vernieuwd en is voorzien van een functie die je desgewenst ook meldingen kan geven op plaatsen waar vaak, maar niet perse op dat moment, controles staan.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 14:17
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen flitspalen, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.