AppEvent: YouTube-muziekapp Tunecast tijdelijk gratis

De YouTube-muziekapp Tunecast is tijdelijk gratis in verband met AppEvent.

TunecastDe Nederlandse iPhone-applicatie Tunecast kan vandaag gratis worden gedownload, in verband met de actie AppEvent. Met TuneCast kun je (muziek)video’s op YouTube offline opslaan, zodat je ze op een later moment kunt terugluisteren. Door de opgeslagen video’s aan een afspeellijst toe te voegen kun je de app als muziekspeler gebruiken. Afgespeelde video’s blijven ook in de achtergrond actief zodra je de app sluit.

Tunecast kwam in september 2012 uit voor de iPhone. Dat was een aardige timing: door het net verschenen iOS 6 zaten veel iPhones tijdelijk zonder YouTube-app, waardoor ieder alternatief waarmee je video’s kon bekijken welkom was. Inmiddels heeft YouTube een eigen app in de App Store, maar de functionaliteit van Tunecast kan nog steeds handig van pas komen: de officiële applicatie kan immers video’s niet offline opslaan.

Tunecast is gratis wegens de Nederlands-Belgische actie AppEvent, waarbij er iedere dag één app van eigen bodem kosteloos wordt aangeboden. De app zal daarom waarschijnlijk na woensdag 9 januari weer zijn originele prijskaartje van 89 eurocent krijgen. Kijk goed in de App Store of Tunecast nog is afgeprijsd, voordat je de app downloadt.

Downloaden: Tunecast (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 18:55
Categorie Muziek
Onderwerpen appevent, tunecast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.