Crono wil e-mail op iPad intuïtiever maken

De makers van mail-applicatie Crono willen de manier waarop je e-mails leest op de iPad totaal anders maken.

CronoDe nog niet uitgebrachte iPad-applicatie Crono wil de manier waarop je e-mails leest op je iPad volledig veranderen. De app maakt niet gebruik van de gebruikelijke menustructuur, maar van een layout met grote, gekleurde knoppen. E-mails kunnen met behulp van filters makkelijker worden doorzocht en ieder ontvangen bericht kan worden veranderd in een taak – die je later in een lijstje kunt afvinken. Zo hoef je niet tussen een e-mailapplicatie en todo-applicatie te wisselen.

Crono kan gebruikt worden voor meerdere e-mailadressen, maar ook door meerdere gebruikers. Door een 4-cijferig wachtwoord in te stellen kan de ander niet zomaar bij jouw e-mails als hij of zij de iPad in handen heeft. Koppel je sociale media aan Crono, dan verschijnen de hierop ontvangen berichten ook in de applicatie.

Dit is niet de eerste keer dat een ontwikkelaar de manier waarop we e-mail lezen opnieuw probeert uit te vinden. In december dook nog de iPhone-app Mailbox op, die ook van e-mails een todo maakt. Net als Crono is deze app alleen nog niet in de App Store beschikbaar.

De ontwikkelaars van Crono hebben de ontwikkelaars 40.000 dollar nodig – een bedrag dat ze op Kickstarter proberen in te zamelen. Doneer je 25 dollar, dan krijg je in februari 2013 de reclamevrije versie van de applicatie. Tenminste, als het Kickstarter-project het beoogde bedrag weet in te zamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 19:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen e-mail, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.