AppEvent: Smaak van Rome vandaag gratis te downloaden

De Smaak van Rome is vandaag gratis te downloaden dankzij AppEvent. Met deze gids heb je lale leuke culinaire adresjes in Rome bij de hand. De app wijst je de weg naar plekken waar de beste koffie, het lekkerste ijs en de heerlijkste pizza's te krijgen zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

smaak van romeWaar drink je in Rome de beste koffie? Waar eet je de lekkerste pasta? Waar bakken ze de smakelijkste pizza? Wie antwoord wil hebben op deze vragen moet vandaag de app Smaak van Rome downloaden. De app kost normaal €4,99 maar is dankzij AppEvent de hele dag gratis te downloaden. Smaak van Rome is een culinaire reisgids voor mensen die een stedentrip naar Rome hebben gepland. De app beschrijft de ‘gouden adresjes’ van Rome, zoals de gezellige wijnbarretjes bij het Campo de’ Fiori, de ijssalons in de kleine straatjes rondom het Pantheon en de beste restaurantjes rondom het Piazza Navona. Tegelijk vermijd je de gebaande toeristische paden en valkuilen en geniet je van de echte smaak van Rome. De app is ook offline te gebruiken, al klaagt een gebruiker in de App Store dat je voor de navigatiemogelijkheden toch een internetverbinding nodig hebt.

smaak-van-rome-iphoneDe app is gemaakt door DSV Media, een bedrijf dat (sponsored) magazines, brochures, advertenties en drukwerk op maat maakt. In de app Smaak van Rome is echter geen sprake van opdringerige reclame. De gids De Smaak van Rome is ook als papieren boek voor 15 euro te krijgen in de boekwinkel. Wie liever zijn iPhone raadpleegt kan dat nu dus ook met een app doen. Een kompas wijst je tijdens het wandelen de weg naar de opgenomen adresjes. Je ziet meteen hoeveel meter je nog moet lopen tot het ultieme bordje pasta of het lekkerste ijsje. De app bevat 150 adressen, met per adres een uitgebreide omschrijving, een duidelijke foto en gegevens als telefoonnummer en webadres. Je kunt meteen een tafeltje reserveren, nog voordat je je koffer hebt gepakt.

De Smaak van Rome bevat ook tips van inwoners van Rome, die vertellen waar zij voor hun dagelijkse cappuccino, pasta of glas wijn het liefst naartoe gaan.

Downloaden: De Smaak van Rome (tijdelijk gratis)

Deze app is alleen gratis op de dag waarop we er op iPhoneclub over hebben geschreven, dus op dinsdag 10 januari 2012. Na die datum is de app weer betaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 13:43
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, rome

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.