Perfect Web Browser viert update met extra korting

Perfect Web Browser heeft een update naar 4.0 gekregen en viert dit met extra korting. De browser bevat talloze leuke functies, zoals een user agent, bekijken van de broncode, webpagina's opslaan, wachtwoord instellen en meer.

perfect-web-browserPerfect Web Browser schept nogal hoge verwachtingen met de naam. Gelukkig kun je met weinig risico deze browser leren kennen, want de ontwikkelaar geeft tijdelijk 66% korting op de normale prijs vanwege de lancering van versie 4.0. Perfect Browser is een snelle en geavanceerde browser, die volgens de makers beter is dan wat je op de desktop kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan TV Out-functies, offline pagina’s bekijken, een privacy-modus, nauwkeurige scrollbar, multi-touch ondersteuning en snel wisselen tussen tabs. Een popup-blocker, ondersteuning voor bookmarklets en bekijken van de broncode van een webpagina zitten er ook in. Nieuw in de pas uitgebrachte Perfect Web Browser 4.0 zijn een bookmarkbalk, sneller opstarten, performanceverbeteringen en verbeteringen in de private modus.

Perfect Web Browser beweert zelf in de App Store-omschrijving dat ze 90 procent korting geven op de normale prijs, maar ze jokken daarbij. Normaal kost de app namelijk €2,39 dus 66% korting komt dichter in de buurt. Toch zitten er in deze browser wel wat handige functies, waardoor we ze de rekenfout maar vergeven. Zoals Touch Scrollling, waarbij je soepel door een pagina scrollt door op pijltjes te tikken. Die pijltjes zijn makkelijk te bereiken vanaf de plaats waar je je pols op het scherm laat rusten. De functie Real-Tabs houdt in dat je een onbeperkt aantal tabbladen kunt openen, met geavanceerde functies zoals het op de achtergrond laden van een webpagina. Zo zitten er nog wel meer handige, leuke functies in. Zoals een user agent (zie afbeelding) waarmee je kunt doen alsof je IE 6, IE 7, Opera 10.5 of Google Chrome gebruikt.

Downloaden: Perfect Web Browser (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 16:19
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.