AppEvent: SalaryBook voor iPhone vandaag gratis

SalaryBook is vandaag gratis in het kader van AppEvent. Met deze app kun je je gewerkte uren en verdiende geld bijhouden in een app. Je ziet meteen hoeveel geld je op een dag, in een maand of per jaar hebt verdiend.

salarybookSalaryBook is een app waarmee je je gewerkte uren kunt bijhouden. De app is vandaag gratis te downloaden dankzij de actie AppEvent, waar je elke dag een gratis app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar kunt downloaden. SalaryBook berekent aan de hand van gewerkte tijd, uurtarief en andere parameters het verdiende salaris voor de huidige dag, maand of het totale jaar. Je kunt het gebruiken als je freelancer bent en wilt weten hoeveel je al hebt verdiend. Maar ook als je een gewone werknemer bent en weet wat je uurtarief is, kun je zien hoeveel geld je deze maand al hebt verdiend. Er is een kalender aanwezig in de app waarmee je snel een overzicht krijgt van de gewerkte en reeds gewerkte dagen in de betreffende maand.

Je kunt templates gebruiken, zodat je niet steeds dezelfde gegevens hoeft in te voeren. SalaryBook berekent automatisch de totale inkomsten sinds het begin van de werkdag, per maand of per jaar. De app houdt ook rekening met niet-declarabele uren. En je kunt over een bepaalde periode altijd een grafiek of rapport opvragen op basis van gewerkte uren of loon. Wil je de gegevens op de computer nog verder analyseren, dan kun je het overzicht via e-mail exporteren. Ook handig als je een opgaven van je gewerkte uren aan je opdrachtgever moet doen!

SalaryBook is gemaakt door de Belgische ontwikkelaar AppSequence. De app kostte voorheen €1,59 maar werd een paar dagen voor het AppEvent verhoogd naar €3,99.

Downloaden: SalaryBook (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2011, 10:51
Categorie Financiën
Onderwerpen appevent, salaris

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.