AppEvent: Nederlandse app Moppentrommel vandaag gratis

Moppentrommel is de eerste app die via AppEvent wordt weggegeven. Moppentrommel bevat ruim 3.000 moppen in verschillende categorieën en
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

moppentrommelAppEvent gaat vandaag officieel weer van start. De actie waarbij elke dag een app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar te downloaden is, wil aandacht vragen voor lokaal talent. Er zijn namelijk heel wat ontwikkelaars in eigen land die mooie en interessante apps maken. Vandaag is Moppentrommel de eerste app die dat moet laten zien. Moppentrommel is gemaakt door Anthony Donker en bevat meer dan 3.000 moppen, die afkomstig zijn uit een online database. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe moppen.

Om de collectie overzichtelijk te houden kun je meteen doorklikken naar de top 50 met de beste moppen. Er zijn ook onderverdelingen gemaakt, voor als je verlegen zit om een mop over ambtenaren, auto’s, blondjes of een ander object van spot. Via e-mail of Facebook kun je moppen met anderen delen en als je zelf een goede mop weet, kun je die natuurlijk ook insturen naar de maker van deze app. Aan de hand van waarderingen kun je aangeven welke moppen je goed vond. Er zit ook een favorietenfunctie in de app, zodat je de beste moppen snel onder handbereik hebt.

Ontwikkelaar Anthony Donker meldt in een 5-sterrenreview in de App Store dat hij niet blij is met mensen die zijn app maar één ster geven, omdat er te weinig updates zijn. Hij doet zijn best om de moppen eenmaal per week bij te werken. De app heeft gemiddeld een 3-sterrenwaardering in de Nederlandse App Store.

Downloaden: Moppentrommel (tijdelijk gratis)

Let op: deze app is alléén op zondag 1 januari 2012 gratis, daarna moet je weer gewoon betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 11:45
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, moppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.