Nieuwe iPad-schrijfapp Phraseology is sterk in statistieken

De nieuwe app Phraseology is bedoeld voor het tikken van teksten op de iPad. Sterk punt is dat je veel statistieken kunt opvragen, bijvoorbeeld over meestgebruikte woorden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

phraseologyApps om te schrijven zijn een populaire categorie voor de iPad. Onlangs kwamen er weer een nieuwe app bij voor mensen die teksten op hun iPad willen typen. Phraseology is een tekstverwerker met een simpele interface, gemaakt door een ontwikkelaar die eerder de app Terminology maakte. Phraseology werkt als een gewone tekstverwerker, maar ondersteunt ook de Markdown-opmaaktaal (een eenvoudige variant op HTML). Je kunt ook meteen vanuit de app printen.

Het scherm van Phraseology bestaat grotendeels uit een schrijfgedeelte met een smalle menubalk met de belangrijkste functies. Na het schrijven van een tekst kun je een preview bekijken, het aantal woorden tellen en de tekst herschikken. Me theet inspectietool krijg je nog meer statistieken en scores over je tekst te zien, bijvoorbeeld hoe vaak een bepaald woord gebruikt is. Er is ook een koppeling met de al eerder genoemde app Terminology gemaakt. De prijs van €1,59 is volgens de ontwikkelaar een tijdelijke introductieprijs (maar dreigementen dat de prijs weldra omhoog gaat worden niet altijd waargemaakt).

Downloaden: Phraseology (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 10:49
Categorie Productiviteit
Onderwerpen geohot, jailbreak, tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.