AppEvent: Juf Jannie – de zee tijdelijk gratis te downloaden

De educatieve app Juf Jannie - de zee kan vandaag gratis worden gedownload dankzij AppEvent. Er zijn nog meer Juf Jannie-apps verkrijgbaar.

Juf JannieKinderen die vandaag ijsvrij zijn, kunnen vandaag alsnog door hun ouders met leerwerk worden opgescheept via de tijdelijk gratis iOS-applicatie Juf Jannie – de zee. In deze applicatie leren kinderen woorden, lidwoorden en zinnen door op bepaalde delen van het scherm te tappen. Dit educatieve spel bestaat uit meerdere elementen: zo kan een kind op een onderwerp tappen om te horen wat het precies is, maar kan er ook gevraagd worden om bijvoorbeeld op “de bruine vogel” te drukken.

Alle onderwerpen en vragen in het spel zijn ingesproken, waardoor het kind dat er mee aan de slag gaat niet hoeft te lezen. Hierdoor is de app vooral handig voor jonge kinderen, die bepaalde basiswoorden nog moeten leren begrijpen.

Juf Jannie – de zee is gratis in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent, waarbij er iedere dag één app gemaakt door een lokale ontwikkelaar kosteloos wordt aangeboden. Het is daarom aannemelijk dat de Juf Jannie-app na dinsdag 15 januari weer een prijskaartje krijgt. In de App Store zijn nog veel meer Juf Jannie-apps te vinden, zoals Juf Jannie Letters Leren en Juf Jannie Puzzels.

Downloaden: Juf Jannie – de zee- woordjes leren (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2013, 11:15
Categorieën Kinderen, Onderwijs
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.