Juf Jannie – de zee: educatieve app gratis in verband met AppEvent

De Nederlandse educatieve app Juf Jannie - de zee kan vandaag gratis worden gedownload dankzij AppEvent. In de App Store zijn nog meer Juf Jannie-apps verkrijgbaar.

Juf Jannie iPadKinderen die vandaag ijsvrij thuiszitten moeten niet verwachten dat ze helemaal geen leerwerk voorgeschoteld krijgen. Ouders kunnen vandaag namelijk de iOS-app Juf Jannie – de zee gratis downloaden, een applicatie die kinderen woorden, lidwoorden en zinnen leert door ze uit te spreken zodra er op bepaalde plekken van het scherm wordt gedrukt. Dit kan op meerdere manieren: een druk op het scherm kan het woord benoemen, maar er kan ook worden gevraagd om een bepaald woord zelf aan te drukken.

Juf Jannie – de zee is gratis in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent, waarbij er iedere dag één app gemaakt door een lokale ontwikkelaar kosteloos wordt aangeboden. De kans is daarom groot dat je van deze specifieke actie alleen op dinsdag 15 januari gebruik kunt maken. Wij raden daarom aan om goed in de App Store te kijken voordat je Juf Jannie downloadt. In de App Store zijn nog veel meer Juf Jannie-apps te vinden, zoals Juf Jannie Letters Leren en Juf Jannie Puzzels.

Downloaden: Juf Jannie – de zee- woordjes leren (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2013, 11:29
Categorie Onderwijs
Onderwerpen appevent, juf jannie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.