Inhuldiging Obama te volgen via officiële iPhone-app

De inhuldiging van president Obama op 21 januari is te volgen via een officiële app.

inauguratie appVolgende week maandag zal president Obama officieel worden ingehuldigd voor zijn tweede termijn. Er is een officiële app verschenen die in twee varianten verkrijgbaar is: voor iOS en Android. Beide leveren aardig wat informatie over de activiteiten. Zo kun je kijken in welk vak je mag staan als je een ticket voor de parade hebt.

Maar er zit ook een programma in, een overzicht van vrijwilligersactiviteiten bij jou in de buurt en een overzicht met foto’s – die uiteraard pas goed gevuld zal zijn op de dag zelf. De 57e inhuldiging van een Amerikaanse president zal weer op de gebruikelijke manier in Washington DC plaatsvinden. Kan je het niet op tv volgen, dan heb je de mogelijkheid om via de app een livestream te bekijken.

Ben je van plan om als toerist naar Washington te gaan, dan heb je ook iets aan de app, want je ziet precies waar de afzettingen zijn en waar je mag rondlopen. Enigszins vreemd is dat het campagneteam blijkbaar geen geld meer had om zelf de officiële app te laten maken; hij staat in de App Store onder de naam van telecombedrijf AT&T.

Downloaden: Inaugural 2013 (gratis, iPhone, iOS 5.1)

inauguration obama app 1   inauguration obama app 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2013, 8:36
Categorie Nieuws
Onderwerpen obama, politiek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.