AppEvent: Easy Rit Registratie vandaag gratis

Easy Rit Registratie is vandaag gratis als onderdeel van App Event. Deze app is bedoeld om kilometers en ritten te registreren.

easy rit iconVandaag heeft AppEvent een applicatie die voor automobilisten interessant is. Het gaat om Easy Rit Registratie, een applicatie voor het bijhouden van autoritten en afgelegde kilometers, op een manier die voldoet aan de normen van de Belastingdienst. Je kunt met de GPS-functie van de iPhone automatisch adressen invoeren. Eventueel kan dat ook met de hand, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een notitieveld nog wat extra informatie in te vullen. Verder heb je de mogelijkheid om achteraf ritten in te voeren of aan te passen.

easy rit registratieHeb je een rit vergeten, dan kun je later nog je administratie op orde maken. Er is een koppeling met een online database, waarvoor je een gratis account krijgt.

De ritten worden op de iPhone opgeslagen en verzonden naar de online database. Zo kun je zelf (of anderen) ook makkelijk de rittenadministratie raadplegen en eventueel downloaden voor nadere analyse of om de gegevens naar de boekhouder te sturen. Het is zelfs mogelijk om de overzichten automatisch periodiek naar een bepaald mailadres te laten sturen. Je betaalt bij deze app geen abonnementskosten.

Deze app kost normaal €4,99, dus de weggeefactie is voor automobilisten die al op zoek waren naar een dergelijke app zeker interessant.

Downloaden: Easy Rit Registratie (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2011, 11:21
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen appevent, gratis, kilometerregistratie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.