AppEvent: Culinair Frans A-Z woordenboekje vandaag gratis

Vandaag gratis dankzij AppEvent: Culinair Frans A-Z woordenboekje. Met deze applicatie kun je met een gerust hart een menu bestellen bij een Frans restaurant. In de applicatie kun je namen een grote woordenlijst vinden met wat de verschillende namen op het menu betekenen. Ook heeft de applicatie een functie waar je voorbeeldzinnen kunt laten horen.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

culinair fransGa je binnenkort wat eten in een Frans restaurant en heb je wat moeite met de Franse taal? Dan is het woordenboekje Culinair Frans A-Z misschien iets voor jou. In deze applicatie kun je zo’n 2.500 woorden vinden die je veelal op de Franse menukaart kunt aantreffen. Handig als je niet zo van verrassingen op je bord houdt. De app Culinair Frans A-Z woordenboekje is vandaag gratis te downloaden dankzij het AppEvent.

culinair frans app
Behalve de vele woorden die je kunt vinden op de Franse menukaart heeft de applicatie ook een wijnlijst, waar je 150 woorden uit de wijnterminologie kunt vinden. Misschien wel de handigste optie in de applicatie is het menu “Restaurant”, waarin je zinnen kunt vinden die je helpen met het reserveren van een tafel of bij het bestellen van je diner. De app kan voorbeeldzinnen uitspreken, die door een (echte) Française worden voorgelezen. Op die manier zou je zonder al te veel moeite in het Frans je bestelling door kunnen geven.

Daarnaast heeft de applicatie ook een zoekfunctie, zodat je niet alle lijsten hoeft te doorzoeken totdat je eindelijk het woord dat je zocht hebt gevonden. Ook handig op vakantie in het buitenland: de applicatie kan gewoon offline gebruikt worden.

Downloaden: Culinair Frans A-Z woordenboekje (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2011, 17:31
Categorie Reizen
Onderwerpen appevent, culinair, frans, restaurant, woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.