AppEvent: Blitsen Speed Pro vandaag gratis

Blitsen Speed Pro is vandaag gratis te downloaden dankzij AppEvent. De app meet je datasnelheid voor mobiel internet en vergelijkt dat met andere providers op dezelfde locatie.

blitsen-speed-proBij AppEvent is er vandaag een interessante app gratis te krijgen. Vooral voor mensen die regelmatig klagen over de snelheid van hun mobiele dataverbinding is Blitsen Speed Pro gratis. We schreven eerder over Blitsen, toen de app begin december in de App Store verscheen. Met Blitsen kun je, kort gezegd, De snelheden van mobiele internetproviders vergelijken. Per plaats in Nederland geeft Blitsen aan wie de beste provider is. Dit wordt bepaald met meetdata van de gebruikers zelf. Door de prestaties van je mobiele verbinding te testen werk je mee aan het accurater maken van de app.

Blitsen Speed Pro meet de ping, upload- en downloadsnelheid van de mobiele verbinding op je iPhone. Je kunt deze vervolgens vergelijken met andere gebruikers in Nederland. Belooft je provider dat je met maximaal 3,6 Mbps kunt internetten, dan kun je met de app kijken in hoeverre dat wordt gehaald. De meetresultaten zijn ook te bekijken op Google Maps op de website www.blitsen.com/myblitsen. Je kunt op de website van Blitsen verder nog een overzicht zien van de prestaties per provider en per abonnement, uitgesplitst per plaats in Nederland.

Downloaden: Blitsen Speed Pro (tijdelijk gratis)

De app is alleen gratis op de dag dat we er op iPhoneclub over schrijven, dus donderdag 12 januari 2012. Daarna kost Blitsen weer geld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2012, 10:11
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel internet, snelheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.