ANWB iPhone-applicatie Fietsen op 26 en 27 februari gratis

De ANWB gaat de applicatie Fietsen binnenkort gratis weggeven, tijdens de Wandel- en Fietsbeurs. Je krijgt in deze app drie routes en kunt zelf ook fietsroutes maken.

anwb fietsenAfgelopen oktober bracht ANWB de iPhone-applicatie ‘Fietsen’ uit. Met deze applicatie kun je fietsroutes in heel Nederland plannen aan de hand van knooppunten. De app kost €2,99 maar als je 26 en 27 februari in je agenda noteert kun je de app gratis downloaden. Op die data vindt namelijk de Fiets- en Wandelbeurs plaats, een beurs met bijna 500 exposanten waar ook de ANWB aanwezig is. In de app zitten drie gratis ANWB-fietsroutes waarmee je meteen op pad kunt gaan. Je krijgt tips voor onderweg en kunt zelf ook variaties op de route maken. De app maakt gebruik van Google Maps en tijdens het fietsen krijg je meteen een klein weerbericht in beeld.

Heb je de app eenmaal geïnstalleerd, dan kun je op drie manieren routes maken: door het invoeren van een begin- en eindpunt, het kiezen van enkele knooppunten (waarbij de app automatisch een route van de gewenste lengte berekend) of door het zelf uitstippelen van een route aan de hand van knooppunten. Je kunt vanuit de app de gefietste route meteen delen met vrienden of kennissen via Twitter, Facebook en e-mail. Komend voorjaar wordt het aanbod van ANWB-fietsroutes in de app uitgebreid. Je kunt ze kopen voor €0,79 per stuk. Er wordt ook gedacht aan het ontwikkelen van een Android-app.

Downloaden: ANWB Fietsen (nu €2,99 – op 26/27 februari gratis)
Meer info: ANWB Fietsen of bekijk onderstaande video

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2011, 10:41
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen anwb, fietsen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.