iPhone game-update #34: Devil May Cry, Double Dragon en prijs voor Angry Birds

iPhone Game-update #34: Devil May Cry, Double Dragon en een award voor Angry Birds. iPhoneclub verzorgt elke dag het laatste gamenieuws voor op de iPhone.

double dragonHet is weer weekend! Heerlijk, want dat geeft je genoeg tijd om thuis onderuit gezakt op de bank lekker een spelletje te spelen op je iPod of iPhone. Vandaag hebben we nieuws voor je over Devil May Cry, de iPhone-versie van Double Dragon en (alweer…) Angry Birds.

Angry Birds wint AIAS Award

Angry BirdsEen paar weken geleden berichtten we al over de nominatie die Angry Birds gekregen heeft voor de Academy of Interactive Arts and Sciences Award. Het goede nieuws is dat Angry Birds van het Finse Rovio de award voor ‘Casual game of the year’ nu ook daadwerkelijk heeft gewonnen. Angry Birds moest God of War: Ghost of Sparta voor laten gaan bij de award van ‘Portable game of the year’ en Mass Effect 2 nam de ‘Game of the year’ award mee naar huis.

Download: Angry Birds (€0,79) en Angry Birds Seasons (€0,79)

Extra personage voor Devil May Cry 4

danteKon je in de iPhone-versie eerst alleen met het spelkarakter Nero spelen? Die tijden zijn nu voorbij, want vanaf vandaag kan je door de nieuwe update te installeren ook met Dante spelen. Dante is eigenlijk de held die in de eerste drie games de hoofdrol speelt, maar hij moest in het vierde deel die plaats delen met zijn evil tweelingbroer Nero. Devil May Cry 4 was onlangs nog voor een prikkie te koop, maar is ondertussen helaas weer voor de volle mep in de App Store te koop.

Download: Devil May Cry 4 Refrain (€3,99)

Double Dragon krijgt iPhone-versie

Double_Dragon_flyerDouble Dragon is een klassieke game waarin twee vechters, Billy en Jimmy, het in verschillende levels opnemen tegen hordes vijanden. De game is ondanks zijn vroege geboortejaar (1987) nog erg geliefd en daarom is het goed nieuws dat er een aangepaste iPhone versie aankomt. De game wordt een remake, waarin verschillende aspecten van het origineel aangepast en verbeterd zullen worden. De game moet ergens in maart verschijnen voor een nog onbekend prijskaartje. Bekijk hieronder de trailer om een idee van het spel te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2011, 23:10
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, award, capcom, game, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.