Angry Birds Star Wars bezoekt Cloud City in nieuwe update

Angry Birds Star Wars is voorzien van twintig nieuwe levels die zich afspelen op de planeet Cloud City, en je beloningen delen via Twitter.

Angry Birds Star Wars stoomDe laatste toevoeging aan de Angry Birds-serie heeft een update gekregen. Angry Birds Star Wars doet de omgeving Cloud City aan in een hoofdstuk van nieuwe levels in het spel. In de twintig nieuwste levels zweven de bekende groene varkens vaak op allerlei losse plateau’s, misschien wel wolken. De uitdaging is natuurlijk zoveel mogelijk plateau’s al mee te nemen in één slingerworp met een vogel vanaf de katapult. Nieuw aan de update is ook de introductie van stoom: opstijgende lucht.

Angry Birds Star Wars Cloud CityAl helemaal als je bekend met het andere iPhone-gamesucces Where’s My Water, weet je precies wat je aan stoom hebt. Alles wat de stoom passeert, krijgt een lichte zwiep omhoog. Zo kan je na je duikeling alsnog extra hoogte pakken.

De Boba Fett-missies in Angry Birds Star Wars kan je vanaf de update op drie manieren ontgrendelen. Het kan via een promocode of een in-app aankoop, maar ook gewoon door vijf verborgen raketpakketten te vinden in de levels in het spel. De beloningen die je vindt in het spel, kan je daarnaast nu roeptoeteren op Twitter.

Downloaden: Angry Birds Star Wars (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Ook verkrijgbaar: Angry Birds Star Wars HD €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2013, 17:05
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.