Angry Birds Space voor het eerst gratis in App Store verkrijgbaar

Angry Birds Space is voor het eerst gratis in de App Store verkrijgbaar. Wellicht wordt de game uitgeroepen tot App van de Week.

Angry Birds SpaceAngry Birds Space staat al sinds maart 2012 in de App Store, maar Rovio heeft de game pas vandaag voor het eerst ontdaan van zijn prijskaartje. Je kunt het spel daarom voor een beperkte tijd gratis uit de App Store plukken. Hoe lang de actie exact van kracht zal zijn weten we nog niet: in de App Store wordt geen gelegenheid voor de aanbieding genoemd. Kans bestaat dat Apple het spel op vrijdag 23 mei uitroept tot gratis App van de Week, wat zou betekenen dat je de game tot en met donderdag 30 mei gratis kunt downloaden.

Angry Birds Space is het gratis downloaden hoe dan ook waard. De game volgt het traditionele Angry Birds-principe door je met vogels te laten slingeren om kastelen omver te werpen, maar voegt hier een aantal interessante elementen aan toe. Zo schiet je de vogels nu door de ruimte, waardoor je langs planeten met hun eigen zwaartekracht vliegt. Een level is hierdoor een stuk minder voorspelbaar – en interessanter om te doorgronden.

Je kunt de game zowel op je iPhone als iPad tijdelijk gratis downloaden. Je moet dan alleen wel de hiervoor bedoelde versies uit de App Store plukken: Angry Birds Space is niet universeel, maar is opgeplitst in losse iPhone- en iPad-apps.

Downloaden: Angry Birds Space (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Space HD (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2013, 13:57
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.