Angry Birds Space voor iPad tijdelijk gratis te downloaden

Het bekende vogelslingerspel Angry Birds Space voor de iPad, iPhone en iPod touch kan tijdelijk gratis worden gedownload.

Angry Birds SpaceAngry Birds Space is vandaag voor het eerst gratis in de App Store verkrijgbaar. Je kunt de game daardoor voor een onbepaalde tijd kosteloos op je iPad installeren. Reden voor de afprijzing heeft ontwikkelaar Rovio niet gegeven, maar wij hebben zo onze vermoedens: wellicht wordt het spel morgen door Apple uitgeroepen tot gratis App van de Week en is de afprijzing nu alvast doorgevoerd.

In Angry Birds Space slinger je de titulaire vogeltjes weer door de lucht, om zo een kasteel gevuld met biggen kapot te maken. Groot verschil zit hem echter in de omgeving waar de game ditmaal plaatsvindt. Je vliegt tijdens je schoten langs meerdere planeten, die allemaal hun eigen zwaartekracht hebben waar je rekening mee moet houden.

Is Angry Birds Space inderdaad Apple’s gratis App van de Week, dan kun je de game tot en met 30 mei gratis downloaden. Of dit nou het geval is of niet: het is altijd wijs om in de App Store goed naar de prijs te kijken, voor je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Angry Birds Space HD (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Space (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2013, 13:58
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.