Angry Birds Space heeft 30 nieuwe waterlevels

In 30 nieuwe Angry Birds Space-levels moet je de vogels richting met water gevulde planeten slingeren.

Angry Birds water 2Angry Birds Space heeft een nieuwe update gekregen, die 30 nieuwe levels aan het vogelslingerspelletje toevoegt. In de levels moet je als gebruikelijk de groene varkens omver stoten, maar ditmaal met een twist: de planeten in de nieuwe levels zijn namelijk bedekt met water. Je afgeschoten vogels reageren fundamenteel anders als ze door dit vochtige goedje schieten, waardoor je levels net wat anders dan gebruikelijk moet benaderen.

In de update vind je ook een reeks power-ups die de puzzels makkelijker moeten maken. Zo kun je nu een groep vogels in één keer het level inschieten of een zwart gat maken met een speciaal ei. De update-omschrijving van het spel belooft ook drie extra bonuslevels als je er in slaagt om genoeg levels met een 3 sterren-score af te ronden.

Angry Birds water

Heb je Angry Birds Space eerder al gekocht, dan kun je de update gratis in de App Store downloaden. Na het installeren van de nieuwe versie kun je het spel ook één keer per dag opstarten om nieuwe updates te krijgen. Om de ranglijsten in het spel eerlijker te maken zijn er nu ook leaderboards voor het gebruik van specifieke voorwerpen.

Downloaden: Angry Birds Space (€0,89, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Space HD (€2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2013, 11:52
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.