Angry Birds Space en Temple Run Brave krijgen nieuwe uitdagingen

Temple Run Brave en Temple Run Brave hebben updates gekregen waarmee je nieuwe uitdagingen hebt op de iPhone.

Angry Birds Space nieuwe levelsTwee 89-cent spellen voor de iPhone die moeilijk uit de hitlijsten zijn weg te denken, hebben een aardige update gekregen. In Temple Run Brave kan je voortaan ook rennen door een wereld van dwaallichten. Als je dwaallichten verzamelt, krijg je toegang tot de geestenwereld die het spel in een donkerblauwe laag giet en die een slow-motion power-up beschikbaar maakt. Ook is het spel geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en ondersteunt het achievements en scores op Game Center. Angry Birds Space is verrijkt met tien nieuwe levels.

Temple Run Brave geestenwereldAngry Birds Space (screenshot boven) is veruit de minst beoordeelde Angry Birds-game in de Nederlandse App Store, maar dat weerhoudt ontwikkelaar Rovio er niet van aan de lopende band updates voor het spel uit te brengen. Versie 1.3.1 introduceert tien nieuwe Red Planet-levels, waarin de varkens zich verbergen en de Mars Curiosity Rover hebben gekidnapt en opdrachten geven. Zo is er zelfs een baasgevecht met die Mars-verkenner. Als je op alle levels drie sterren haalt, speel je een nieuw Antenna Egg-level vrij, en ook het vinden van een verborgen Rover geeft je toegang tot een bonuslevel.

Nog meer bonuslevels kan je vrijspelen in Angry Birds Space met de space eagles. Als je honderd procent op de space eagle destructiemeter haalt, verwelkom je vijf nieuwe bonuslevels.

Zo valt er nog genoeg te doen tot de komst van Angry Birds Star Wars, waar Rovio inmiddels een tweede trailer voor heeft uitgebracht. In tegenstelling tot de eerste trailer op maandag, speelt de nieuwste wel in de ruimte. We zien onder andere R2D2 op de vijandige stellingen gekatapulteerd worden.

Angry Birds Star Wars komt op 8 november uit. Tot die tijd kan je honger naar levels in de ruimte dus weer even worden gestild met de tien nieuwe rode levels van Angry Birds Space.

Downloaden: Temple Run Brave (€0,89, universele app)
Angry Birds Space (€0,89)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 14:47
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.