ShopStyle iPhone-app laat de mode van komend najaar zien

ShopStyle heeft een iPhone-app waarmee je de Fashion Week in New York kunt volgen en bij 400 winkels kunt zoeken naar kleding en accessoires.

shopstyle iphoneDe lente is nog niet aangebroken, maar de modeshows in Milaan, New York en Parijs richten zich alweer op de najaarscollectie. De sociale winkelsite ShopStyle en Mercedes-Benz Fashion Week hebben de handen ineen geslagen voor een applicatie, waarmee je de najaarscollecties van 2011 kunt bekijken. Er zit exclusieve content in over de modeshows, die van 10 tot 17 februari plaatsvinden in New York. Foto’s van de catwalk, nieuws uit de modeindustrie, profielen van ontwerpers en een tijdschema van de modeshows zit er ook in. ShopStyle heeft er natuurlijk ook wat eigen diensten ingestopt: je krijgt toegang tot meer dan 400 winkels die duizenden designermerken verkopen.

Vanuit de app kun je filteren op ontwerper, merk, winkel, koopjes, prijs, kleur en maat. Je kunt waarschuwingen krijgen als er items in de aanbieding zijn bij jouw favoriete designer of merk. Op elk product kun je inzoomen en er is een optie om favorieten te synchroniseren met je computer. ShopStyle is niet een uitsluitend Amerikaans bedrijf; ze zijn ook actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Japan.

Downloaden: ShopStyle (gratis)

shopstyle 1   shopstyle 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2011, 20:23
Categorie Lifestyle
Onderwerp winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.