Angry Birds Seasons doet China aan in nieuwe update

Angry Birds Seasons heeft een nieuwe update gekregen. Dit keer vliegen de vogels uit naar het Mooncake-festival in China, waar de achtergronden in Chinese stijl en donkerrood met paars zijn.

Angry Birds Seasons China headerHet is zo langzamerhand onvoorstelbaar van hoeveel updates ontwikkelaar Rovio Mobile haar Angry Birds-kindjes voorziet. Angry Birds Seasons presenteert vandaag weer een nieuwe update met 30 gloednieuwe levels en voegt de Mighty Eagle als in-app aankoop toe aan het arsenaal te katapulteren vogels. De alles op zijn pad vernietigende vogel slaat eens per uur zijn grote vleugels uit.

Drie verschillende games met tig verschillende updates, maar nog nooit eerder speelde Angry Birds zich af tegen een rode achtergrond. De nieuwste update van Angry Birds Seasons brengt de kwaaie snaters naar het 3000-jaar oude Mooncake-oogstfeest in China. De stenen zijn vuurrood, er zijn bruggetjes en waaiers en de varkens dragen punthoedjes. De achtergrond hint naar eeuwenoude Chinese kunstuitlatingen en maakt gebruik van silhouetten en krullende vormen.

In de 30 nieuwe levels kan de fanatieke speler op zoek naar 8 stukjes mooncake om de ultieme score uit de nieuwste omgeving te halen. Het totale aantal levels in Angry Birds Seasons bedraagt nu maar liefst 145 en Rovio kennende, eindigt het nog lang niet.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Angry Birds Seasons in China varkens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2011, 18:02
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, china

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.