Angry Birds krijgt nieuwe wereld en vernieuwde levels

Angry Birds heeft een update gekregen naar 1.4 met een nieuwe wereld 'The Big Setup' met 135 nieuwe levels, een nieuwe vogel en andere kleine extra's.

angry-birdsAngry Birds heeft een update gekregen naar versie 1.4 met een nieuwe wereld, 15 vernieuwde levels en een nieuwe vogel. De vierde wereld in Angry Birds heet ‘The Big Setup’ en bevat 135 15 nieuwe levels. De overige 30 levels in deze nieuwe wereld zullen binnenkort worden toegevoegd. Ook zijn de achievements uitgebreid en is er een nieuwe verhaallijn bijgekomen.


Mensen die de game al hadden uitgespeeld hebben dus een reden op nog eens opnieuw te gaan kijken. De ontwikkelaar kondigt bovendien aan dat er wellicht nog een extra gouden ei in de game is verstopt, naast andere bonuscontent. In de game zijn verder nog knoppen toegevoegd voor Facebook en Twitter.

angry-birds-big-setupDe game Angry Birds staat in de Amerikaanse App Store op #1 en in de Nederlandse App Store op #2 als bestverkochte betaalde iPhone-applicatie. In de game moet je proberen om de groene varkens te vernietigen, die zich in allerlei bouwwerken hebben verschanst. Je doet dit door vogeltjes met een katapult weg te schieten. Door de puzzels is elk level anders en de uitdaging is niet alleen om elk level op te lossen, maar ook om dit met zo weinig mogelijk vogeltjes te doen.

De update geldt alleen voor de iPhone-versie, niet voor de eerder ook gelanceerde Angry Birds HD-versie, bedoeld voor de iPad. De iPad-versie kreeg onlangs al een update met 45 nieuwe levels.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.