123people brengt vernieuwde iPhone-app uit

123people heeft een vernieuwde versie van de iPhone-app uitgebracht, waarmee je informatie over personen kunt opzoeken. De app bevat een slim menu, waarmee je zelf kunt aangeven welke categorie je het eerst wilt zien.

123people iphone123people heeft twee nieuwe mobiele apps uitgebracht voor iPhone en Android. De Android-app is compleet nieuw, de iPhone-app bestond al een tijdje maar heeft nu een update gekregen met nog meer functies. De app is aangepast voor Nederlandse gebruikers, waarbij ook de lokale sociale netwerken zoals Hyves, Mindz en Schoolbank doorzoekbaar zijn. 123people is een online dienst waarmee je telefoonnummers, e-mailadressen, sociale netwerkprofielen van Twitter en Facebook en andere persoonsgebonden informatie van vrienden, kennissen en zakenrelaties kunt vinden. Met de vernieuwde 123people-app kun je dat sneller op je iPhone doen.

Nieuw in de app is dat er een slim menu aanwezig is, waarmee je als gebruiker zelf kunt aangeven welke categorie je het eerst ziet. Vanuit de applicatie kunt je contactgegevens bewaren, delen op sociale netwerken of toevoegen aan Instapaper of ReadItLater. Wat er precies nieuw is ten opzichte van de vorige app is precies na te gaan, want de oude versie van de app staat ook nog in de App Store. De nieuwe app heeft daardoor wel een wat lachwekkend lange naam gekregen.

Downloaden: 123people personenzoekmachine en gratis mensen zoeken en vinden (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2011, 22:11
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.