Angry Birds 2.0 viert tweede verjaardag met 15 nieuwe levels

Angry Birds bestaat 2 jaar en daarom is Angry Birds 2.0 met 15 nieuwe levels en een nieuwe oranje vogel nu beschikbaar. Alle episodes in Angry Birds zijn nu ook vrijgespeeld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

angry-birds-openingsschermAngry Birds bestaat twee jaar en dat is voor uitgever Rovio reden om iets feestelijks te doen. Ze brengen Angry Birds 2.0 uit met 15 nieuwe levels in het onderdeel ‘Birdday Party’. Ook is er een nieuwe oranje vogel aanwezig, die zichzelf kan splitsen opblazen tot een ballon om nog meer schade aan te richten. Er zijn nieuwe achievements toegevoegd en alle episodes zijn voortaan standaard unlocked.

Dat wil overigens niet zeggen dat alle levels binnen een episode nu vrij te spelen zijn, want die moet je wel één voor één unlocken. Voor spelers die nog niet zover in de game gevorderd zijn, wordt het mogelijk om een aan een andere episode te beginnen zonder de voorgaande te hebben afgerond. Wie dat wil kan in Game Center weer nieuwe records gaan zetten.

Rovio kondigde onlangs aan dat er een half miljard downloads zijn en dat er dagelijks 300 miljoen spelminuten worden gemaakt op alle platformen. Er zijn al 400 miljard vogels afgevuurd op de knorrige groene varkens. Angry Birds verscheen op 10 december 2009 voor het eerst in de App Store. Ook de HD-versie voor de iPad kreeg vandaag een update.

angry-birds-birthdayBij de vandaag verschenen versie 2.0 hadden spelers misschien iets meer verwacht dan 15 nieuwe levels en een oranje vogel. Toch zal het succes er niet minder om zijn: in Nederland staat de game nog steeds op nummer 4 als bestverkochte app en op nummer 3 als bestverkochte game (achter FIFA 12 en Tiny Wings.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 12:21
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, verjaardag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.