Amsterdam Art Weekend 2012 brengt iPhone-app uit

Amsterdam Art Weekend 2012 is een nieuwe iPhone-app, die je leidt langs de 27 deelnemende galerieën van Amsterdam Art Weekend op 30 november en 1/2 december.

amsterdam-art-weekendVan 30 november tot en met 2 december 2012 kun je in Amsterdam terecht voor het jaarlijkse Amsterdam Art Weekend. Je kunt kennismaken met de Amsterdam’s hedendaagse kunstscène dankzij 27 galerieën die hun deuren openzetten en speciale evenementen organiseren. De organisatie werkt samen met de Rijksakademie van beeldende kunsten, onafhankelijk kunstenaarsinstituut De Ateliers, kunstinstelling de Appel en het Stedelijk Museum.

In de nieuw verschenen app Amsterdam Art Weekend 2012 vind je informatie over de 27 deelnemende galerieën en routes om daar op de meest slimme manier langs te gaan, op momenten dat er echt iets te doen is.

In de app vind je ook foto’s van kunstwerken, die met toestemming van de kunstenaars zijn opgenomen. De zalmroze kleur van de app is te danken aan de organiserende stichting, die de kleur als handelsmerk heeft gekozen. De app is gemaakt door TTY, die eerder apps maakte voor huizensite JAAP, Zwapp en Nationale Vacaturebank.

Downloaden: Amsterdam Art Weekend 2012 (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2012, 12:00
Categorie Lifestyle
Onderwerpen amsterdam, kunst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.