Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Nationale Vacaturebank brengt eigen iPhone-applicatie uit

Nationale Vacaturebank heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht., waarmee je aan de hand van gps-locatie naar geschikte banen kunt zoeken.

nationale_vacaturebankIn deze economisch moeilijke tijden staan er dagelijks berichten over nieuwe ontslagrondes in de krant. De vacaturesites zullen de komende tijd met wat meer aandacht gevolgd worden. Je hoeft daarvoor niet bij je computer te blijven: de Nationale Vacaturebank heeft een iPhone-applicatie uitgebracht, zo meldt de website Recruitment Matters. Maar ze betwijfelen of de iPhone-bezittende toys-for-boys-typetjes wel de juiste doelgroep zijn om op een dergelijke vacaturesite te gaan zoeken.


Na het intikken van een zoekterm zie je een lijstje met mogelijke hits. Zo levert het zoeken naar ‘sales’ resultatenlijstjes als ‘sales medewerker’, ‘sales executive’ en ‘sales manager’ op, met daarachter het aantal hits. Bij elke vacature zie je de titel, plaatsingsdatum, salaris, dienstverband, aantal uren, opleiding en functie-eisen. Wat de applicatie nog net iets slimmer maakt, is dat je dankzij GPS als werkzoekende naar vacatures in de buurt kunt zoeken.

Installeren: Nationale Vacaturebank (gratis)
Via: Nujij en Recruitment Matters

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.